Szekeres Ákos

Alelnök

Szekeres Ákos vagyok brazil jiu jitsu és judo oktatással foglalkozom. Gyerekeket és felnőtteket is tanítok. A Gracie Barra Hungary csapatában edzem Max Carvalho mester vezetése alatt. A küzdősportok mindig központi szerepet játszottak az életemben. 8 évesen kezdtem el judo edzésekre járni, jelenleg 3. dan fokozattal rendelkezem. A brazil jiu jitsuval 2006-ban keztem el megismerkedni, jelenleg barna öves vagyok. Az edzés és edzésvezetés mellett aktívan versenyzem. A legbüszkébb, a 2013-ban Rómában megrendezett NoGi európabajnokságon, megszerzett első helyezésemre vagyok. 

 

Gyerekeket Budapesten és Törökbálinton több óvodában és iskolában is tanítok. Sajátos nevelési igényű gyerekeket is oktatok több intézményben is. Úgy gondolom, hogy a judo és a brazil jiu jitsu mozgásanyaga nagyon jól kiegészítik egymást, így a gyerekeknek mind a két küzdősportból oktatok technikai elemeket. 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi egyetem elvégzése után szereztem meg edzői végzettségeim (judoedző, testépítés-, fitneszedző) a Budai Sportoktató Akadémián. Ezek után a SNI gyermekek miatt, a gyógypedagógiai assziszteni képesítést is megszereztem. Az edzéseket saját küzdősport egyesületem, a Mushin Judo Egyesület égisze alatt vezetem.

Tovább a kategóriában: « Bence György Varga Levente »

Események

There are no up-coming events

Támogatóink

Magyarországi Brazil Jiu-Jitsu Sportszövetség

Cím: Budapest, Pasaréti út 108, 1026

Telefonszám: +3630 860 2658

Email cím: info@mbjjsz.hu

Nyilvántartási szám: 01-02-0015298