Elnök

Maximiliano Carvalho 2. dan fokozattal rendelkezik Brazil Jiu-Jitsuból a Gracie Barra szervezetben, mestere  Master José Olimpio da Rocha Neto akit Zé Radiola néven ismernek a sportág kedvelői. Jiu-Jitsuval 1998-ban kezdett foglalkozni Pernambuco államban Braziliában. A sport iránti elkötelezettsége és odaadása miatt 2004-ben azt a lehetőséget kapta mesterétől, hogy a Brazil Jiu Jitsu megismertetésén és fejlesztésén dolgozhat közép-kelet Európában.

Alelnök

Szekeres Ákos vagyok brazil jiu jitsu és judo oktatással foglalkozom. Gyerekeket és felnőtteket is tanítok. A Gracie Barra Hungary csapatában edzem Max Carvalho mester vezetése alatt. A küzdősportok mindig központi szerepet játszottak az életemben. 8 évesen kezdtem el judo edzésekre járni, jelenleg 3. dan fokozattal rendelkezem. A brazil jiu jitsuval 2006-ban keztem el megismerkedni, jelenleg barna öves vagyok. Az edzés és edzésvezetés mellett aktívan versenyzem. A legbüszkébb, a 2013-ban Rómában megrendezett NoGi európabajnokságon, megszerzett első helyezésemre vagyok. 

Alelnök

Varga Levente aBrazil Jiu Jitsu magyarországi megjelenésekor kezdte el a sportágra jellemző technikák gyakorlását. Tudását számos hazai és nemzetközi versenyen tette próbára sikeresen. Eleinte az MMA (Mixed Martial Arts) szabályrendszer keretein belül mérettette meg magát (az elsők között Magyarországon), majd a ketrecek világát tatamira cserélve jelenleg brazil jiu-jitsu és submission grappling versenyeken indul. A versenyek mellett számos hazai és külföldi egyesületben, edzőtáborban is megfordult, ahol a bjj oktatását, az edzések intenzitását, felépítését figyelte meg.

Alelnök

 

„A harc művelését 1984-ben kezdtem judóval, majd 1993-ban aikidóra váltottam. 2000-ben gyerek és felnőtt csoportokat indítottam Budán és Pesten. 2004-ben költöztünk Sümegre, ahol tovább folytatva az oktatást, új csapatokat kezdtem szervezni több városban.

Titkár

 

2012-ben kezdett el foglalkozni a Brazil Jiu-Jitsuval, és az első pillanatban annak szerelmese lett. A kezdetektől fogva szívén viseli a sportág sorsát és előmenetelét. Jelenleg Max mester alatt edz, valamint rendszeres résztvevője a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club immár több éves hagyományokra visszatekintő Brazil Jiu-Jitsu edzéseinek.

Események

There are no up-coming events

Támogatóink

Magyarországi Brazil Jiu-Jitsu Sportszövetség

Cím: Budapest, Pasaréti út 108, 1026

Telefonszám: +3630 860 2658

Email cím: info@mbjjsz.hu

Nyilvántartási szám: 01-02-0015298